Dorien Verbree

Mijn naam is Dorien Verbree en sinds mijn studietijd woon ik met veel plezier in Leiden. Vanaf 2014 vertegenwoordig ik de VVD in de Leidse gemeenteraad. Ik het dagelijks leven ben ik instituionele belegger voor pensioenfondsen.

De VVD-Bestuurdersvereniging is van belang vanwege de mogelijkheid die de vereniging biedt om in vertrouwen met andere VVD-politici te spreken over bestuurlijke maar ook praktische problemen waar je soms tegenaan loopt. De sfeer onderling maakt het mogelijk om goed te kunnen overleggen en elkaar daadwerkelijk te helpen.

Ik voel me daarom vereerd om de taak te hebben de VVD-Bestuurdersvereniging financieel gezond te houden. Daarnaast zal ik me actief bezighouden met de provinciale bestuurdersnetwerken.

Ik hoop u uiteraard op één van de congressen tegen te komen.

Als bestuurslid van de VVD-Bestuurdersvereniging is Dorien verantwoordelijk voor de portefeuille: financiën, ledenadministratie en contributie en provinciale bestuurdersnetwerken.

Contactgegevens:

Email: verbree@vvdleiden.nl